32.8 C
Craiova
luni, 15 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA intrat cu BMW-ul în restaurant

A intrat cu BMW-ul în restaurant

Un bărbat din Cluj a intrat cu mașina într-un restaurant din Băile Herculane. Șoferul tocmai ce parcase mașina și se pare că a accelarat din greșeală.

Autoturismul condus de un bărbat de 48 de ani din Cluj a pătruns prin peretele din sticlă, a trecut peste mesele localului și s-a oprit într-un perete, potrivit Hotnews.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Soția bărbatului coborâse din autoturism și a fost doborâtă în momentul în care șoferul a accelerat. Din fericire, nu a fost rănită.

„Ieri, la ora 16.00, polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au fost sesizați despre faptul că o persoană a intrat cu autoturismul în restaurantul unui hotel din localitate. Din verificările efectuate s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 48 de ani din județul Cluj se afla staționat cu autoturismul în parcarea privată a hotelului respectiv, din neglijență, ar fi accelerat autoturismul, moment în care a pătruns cu acesta pe ușa de acces în interiorul restaurantului, distrugând mai multe mese și scaune, precum și alte bunuri”, a precizat poliția.

Polișitii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterior.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS