16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat şi-a dat foc lui şi concubinei, care voia să-l părăsească

Un bărbat şi-a dat foc lui şi concubinei, care voia să-l părăsească

Două femei şi un bărbat au fost răniţi şi au ajuns la spital, miercuri, după ce un bărbat s-a incendiat împreună cu concubina. Mama acesteia a suferit arsuri în timp ce încerca să stingă focul.

Tragedia a avut loc într-o locuinţă din cartierul bucureştean Ferentari, unde bărbatul locuia împreună cu concubina şi mama acesteia.

Din primele cercetări s-a stabilit că, în urma unor divergenţe verbale, bărbatul de 64 de ani ar fi aruncat atât asupra sa, cât şi asupra concubinei o substanţă inflamabilă, după care ar fi aprins o sursă de foc.

Ulterior, mama femeii a suferit, de asemenea, arsuri la nivelul corpului, în timp ce a intervenit pentru a stinge incendiul. Focul a fost stins cu sprijinul unui vecin.

„Toate cele trei persoane au fost evaluate medical de către echipajele de prim-ajutor, ulterior fiind transportate la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare”, arată sursa citată.

Cele două femei au fost găsite de către medici conştiente, cu mai multe arsuri şi au fost transferate la spital. Starea bărbatului este destul de gravă, având arsuri pe mai bine de 80% din suprafaţa corpului. 

Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citeşte şi: Un român din Spania a călcat cu maşina un vecin, apoi i-a dat în cap ca să fie sigur că e mort

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS