14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateNou-născut găsit mort la groapa de gunoi a judeţului Cluj

Nou-născut găsit mort la groapa de gunoi a judeţului Cluj

Trupul unui nou-născut a fost găsit la groapa de gunoi a judeţului Cluj, învelit în saci menajeri. Anchetatorii au stabilit că băiatul s-a născut în urmă cu patru-cinci zile.

Angajatii care lucrează la sortarea deşeurilor au găsit joi dimineaţă, printre sacii cu gunoaie, trupul fără viaţă al unui nou-născut.

”La data de 14 februarie, în jurul orei 14.20, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în contextul manipulării deşeurilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona rampei de deşeuri din Pata Rât a fost găsit cadavrul unui nou-născut.

La locul indicat s-a deplasat de urgenţă o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Serviciului Criminalistic, pentru a desfăşura cercetarea la faţa locului”, a transmis, joi, IPJ Cluj. 

Băieţelul ar fi fost născut la termen, cu aproximativ patru-cinci zile în urmă.

Cauza morţii urmează a fi stabilită de către Institutul de Medicină Legală, în urma necropsiei şi a examenelor de laborator.

”În contextul acestui tragic eveniment, adresăm comunităţii rugămintea de a veni în sprijinul anchetei, în cazul în care deţin informaţii care ar putea ajuta la stabilirea identităţii femeii care a dat naştere copilului. Precizăm că apelul nostru nu este adresat doar cetăţenilor din cadrul municipiului Cluj-Napoca”, a transmis poliţia.

Citeşte şi: Zeci de persoane protestează la sediul Casei Judeţene de Pensii Gorj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS