13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn oltean băut, urmărit de poliție, a ajuns cu mașina în gard

Un oltean băut, urmărit de poliție, a ajuns cu mașina în gard

Un oltean băut, urmărit de poliție, a ajuns cu mașina în gard. Totul s-a petrecut azi noapte, în jurul orei 1.00.

Polițiștii rutieri din Corabia au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe DN 54A.

Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. În comuna Orlea, conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcție de deplasare și a intrat în coliziune cu doi pomi. Ulterior a ricoșat într-un gard.

În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, de 40 de ani, din comuna Gura Padinii.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul orășenesc Corabia în vederea prelevării mostrelor biologice, însă acesta a refuzat prelevarea.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale.

Citește și: (VIDEO) Craiova: Patru tineri, reținuți pentru furt

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS