18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMilionar român găsit mort în baie

Milionar român găsit mort în baie

Milionarul Virgil Chirică a fost găsit mort, la începutul acestei luni, în baia vilei sale din Voluntari, la marginea Bucureștiului. Bărbatul s-a sinucis, lângă el fiind găsit un bilet de adio.

Omul de afaceri, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit mort de către un prieten pe 4 februarie.

„La data de 4 februarie a.c., Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a fost găsită decedată într-o locuință din orașul Voluntari.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

Persoana decedată a fost identificată, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, se transmis IPJ Ilfov.

Găsit mort în baie

Informațiile din anchetă arată că Virgil Chirică s-ar fi închis în baia din locuința sa. Apoi a sigilat toate evacuările și a aprins grătarul, monoxidul de carbon emanat fiindu-i fatal.

Înainte de a se sinucide, Virgil Chirică a scris un bilet de adio în limba engleză: „I am already asleep” (Sunt deja adormit).

Virgil Chirică ar mai fi avut o tentativă de sinucidere în urmă cu patru ani. El era director al diviziei de asigurări a Porsche Finance Group și era asociat într-un proiect imobiliar grandios din nordul Bucureștiului, alături de Cristi Borcea și Dan Șucu.

Citeşte şi: Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, cercetat penal pentru conducere fără permis

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS