16.8 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi fraţi din comuna Unirea, arestaţi pentru tentativă de omor

Doi fraţi din comuna Unirea, arestaţi pentru tentativă de omor

Tribunalul Dolj a dispus, sâmbătă, arestarea preventivă a doi fraţi din comuna Unirea, acuzaţi de tentativă de omor. Potrivit oamenilor legii, cei doi inculpaţi au bătut şi înjunghiat două persoane din localitate. Incidentul violent a avut loc vineri seara, într-o parcare din comuna Unirea.

Poliţiştii doljeni au explicat că victimele au suferit leziuni care le-au pus viaţa în pericol.
„În seara zilei de 08 februarie, poliţişti au fost sesizați cu privire la faptul că, doi tineri de 25 şi 29 de ani, din comuna Unirea, ar fi fost agresaţi fizic de alţi doi tineri de 22 şi 23 de ani, din localitate. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii. Cei doi tineri de 25 şi 29 de ani, care prezentau leziuni traumatice, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cercetările efectuate s-a stabilit că în seara zilei de 08 februarie, cele două victime, în timp ce se aflau într-o parcare din localitatea Unirea, ar fi fost agresate fizic (lovite cu un obiect contondent şi obiect tăietor-înţepător) de către cei doi tineri de 22 şi 23 de ani. În urma examinării medico-legale, s-a stabilit că victimele prezintă leziuni traumatice care le-au pus viaţa în primejdie”, au precizat poliţiştii doljeni.

Cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, care au dispus reţinerea suspecţilor pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor. În cursul zilei de sâmbătă, inculpaţii au fost duşi la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea procurorilor şi a dispus arestarea inculpaţilor pe o perioadă de 30 de zile. Hotărârea instanţei nu este definitivă şi a fost contestată de inculpaţii arestaţi.

Citeşte şi: Femeia care a furat 3.000 de lei dintr-un cabinet stomatologic, la judecată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS