13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCaz șocant în Vaslui. Un poștaș a găsit două femei moarte în propria casă. Ulterior, anchetatorii au găsit și un bărbat mort de aproape un an

Caz șocant în Vaslui. Un poștaș a găsit două femei moarte în propria casă. Ulterior, anchetatorii au găsit și un bărbat mort de aproape un an

Un poștaș a găsit două femei din Vaslui, mamă şi fiică fără suflare în propria casă. Deşi în gospodărie mai locuia şi nepoata bătrânei, descoperirea macabră a fost făcută de acesta când a venit să le aducă scrisorile. Speriat, a dat imediat alarma. Iniţial, criminaliştii au luat în calcul omorul, însă, la scurt timp, au concluzionat că cele două au murit intoxicate cu fum. 

Femeia de 55 de ani şi fiica ei se mutaseră de curând în casa bătrânei de 82 de ani, imediat ce aceasta s-a îmbolnăvit. Pentru că nepoata suferea din naştere de o boală psihică, familia trăia doar din pensia celei mai în vâstă, dar şi din mila vecinilor.

Deşi moartea lor părea suspectă, atunci când nu au găsit nicio urmă de violenţă pe trupurile victimelor, anchetatorii au ajuns la concluzia că cele două au murit intoxicate cu fum.

Continuând cercetările, anchetatorii au avut un șoc. Ei au descoperit în casă şi cadavrul unui bărbat decedat de de aproape un an. Anchetatorii cred acum că femeile, care au murit intoxicate cu monoxid de carbon, ar fi păstrat cadavrul bărbatului, ca să poată să îi încaseze în continuare pensia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS