16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDolj: Trei tineri, reținuți după ce au bătut un consătean

Dolj: Trei tineri, reținuți după ce au bătut un consătean

Trei tineri cu vârste între de 21 și 26 de ani, toți din comuna Teslui, au fost reținuți după ce au bătut un consătean. Polițiști din cadrul Secției nr.5 Rurală Pielești i-au reținut, ieri, pentru 24 de ore.

Pe 5 februarie, în jurul orei 21.25, polițiștii au fost sesizați prin apel de urgență SNUAU 112, despre incident. Un tânăr de 31 de ani, din comuna Drăgotești, se afla în curtea unui imobil din comuna Teslui. El ar fi fost agresat fizic de trei persoane de sex masculin. Acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma activităților desfășurate de polițiști au fost identificați trei tineri cu vârste între de 21 și 26 de ani, toți din comuna Teslui. Aceştia sunt bănuiţi că l-ar fi lovit pe tânărul de 31 de ani, inclusiv cu un obiect contondent, provocându-i acestuia leziuni care i-au pus viaţa în primejdie.

În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

Astăzi, tinerii vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Citește și: (VIDEO) Pericolele din online: Unuia din zece copii și adolescenți i-a fost falsificată imaginea și vocea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS