17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDolj: Reținuți pentru furt și tâlhărie calificată

Dolj: Reținuți pentru furt și tâlhărie calificată

Doi doljeni au fost reținuți, aseară, pentru furt și tâlhărie calificată. Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Craiova au reţinut un bărbat de 40 de ani, din municipiu, pentru furt calificat.Al doilea bărbat de 35 de ani, din comuna Moţăţei, este reținut pentru tâlhărie calificată şi distrugere.

În dimineaţa zilei de 21 ianuarie, în jurul orei 06.00, poliţiştii au fost sesizaţi de o tânără de 27 de ani, din judeţul Prahova, domiciliată fără forme legale în municipiul Craiova, că, sora sa, de 19 ani, ar fi fost agresată fizic de doi bărbaţi. Aceștia i-ar fi sustras suma de 2.000 de lei.

Din cercetări s-a stabilit că în timp ce se aflau în acelaşi imobil din Craiova, bărbatul de 40 de ani i-ar fi sustras tinerei suma de 2.000 de lei. Cel de 35 de ani i-ar fi distrus telefonul mobil şi ar fi agresat-o fizic, în scopul de a-şi asigura scăparea. Cei doi au plecat într-o direcţie necunoscută.

Ieri, au fost puse în executare două mandate de aducere, pe numele celor doi bărbaţi, aceştia fiind conduşi la audieri.

A fost dispusă reţinerea bărbaţilor, pentru 24 de ore, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Astăzi, cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unor măsuri preventive.

Citește și: Olt: Un mort și trei răniți într-un accident la Jitaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS