18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat accidentat mortal de tren la o trecere de cale ferată

Bărbat accidentat mortal de tren la o trecere de cale ferată

Un bărbat a fost accidentat mortal de un tren de călători, luni, în zona unei treceri la nivel cu calea ferată din municipiul Piteşti, informează Agerpres.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a anunţat că la locul incidentului au fost trimise autospeciale pentru asigurarea zonei şi descarcerare la nevoie, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş. La sosirea echipelor de intervenţie, bărbatul lovit de tren prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.

„În urma verificărilor preliminare, efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani, din Piteşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a fost accidentat mortal de un tren Regio ce se deplasa pe ruta Curtea de Argeş – Piteşti”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Conform aceleiaşi surse, mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest de către poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, rezultând că nu a consumat alcool.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citește și: Regele Charles al III-lea este bolnav de cancer

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS