14.2 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) O femeie, depistată la vamă cu produse cosmetologice, ascunse sub haină și în roata de rezervă

(VIDEO) O femeie, depistată la vamă cu produse cosmetologice, ascunse sub haină și în roata de rezervă

-

O femeie a fost depistată la vamă cu produse cosmetologice, ascunse sub haină și în roata de rezervă. Ea a încercat să intre în Republica Moldova prin punctul de trecere a frontierei Tudora, amplasat pe frontiera cu Ucraina.

Când vameşii au decis să ridice produsele de contrabandă, femeia a încercat să ascundă unele dintre flacoane sub haine.

Femeia, de 53 de ani, care nu este rezident al Republicii Moldova, s-a prezentat la intrarea în această ţară în postul vamal Tudora. Ea  conducea un autoturism Dacia Logan.

„Funcţionarii vamali în comun cu poliţiştii de frontieră au supus controlului de rigoare mijlocul de transport Ei au depistat în roata de rezervă şi în mijlocul de transport, tăinuite produse cosmetologice. În momentul când s-a decis ridicarea produselor şi documentarea cazului, persoana a încercat să ascundă produsele sub haină. Echipa de control a dispus suplimentar efectuarea controlului corporal”, potrivit autorităţilor vamale din Republica Moldova.

În maşina condusă de femeie şi asupra acesteia poliţiştii de frontieră moldoveni şi vameşii au găsit 372 seringi şi recipiente botox, ascunse şi nedeclarate controlului vamal.

Produsele au fost ridicate, iar investigaţiile în acest caz continuă.

Citește și: Dolj: Polițiștii au verificat sistemele antiefracţie din oficii poștale din județ

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Minor judecat în mai multe dosare penale, condamnat pentru...

Judecătoria Craiova a dispus internarea într-un centru de detenţie pe o perioadă de 3 ani a unui minor de 17 ani, din Craiova, recidivist, acuzat de furt calificat. În acest dosar, minorul a fost acuzat că a încercat să fure dintr-un magazin şi a sustras două maşini de tuns dintr-o frizerie. Numai în 2023, acelaşi minor a fost deferit justiţiei în alte şase dosare penale. În toate dosarele este acuzat de comiterea a zeci de infracţiuni de furt calificat, cele mai multe fiind spargeri de autoturisme şi magazine.

ȘTIRI GdS