13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Maramureşean arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc

(VIDEO) Maramureşean arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc

-

Un maramureșean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit aproximativ 100 grame de substanțe interzise. Au fost găsite și importante sume de bani provenite din activități ilicite.

Procurorii DIICOT Maramureș au dispus, ieri, reținerea a doi inculpați. Aceștia sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc.

Pe 29 ianuarie, primul inculpat a vândut celui de al doilea cantitatea de aproximativ 4 grame de drog de mare risc (4-CMC). Acesta a fost depistat în aceeaşi zi, de către polițiștii de frontieră Sighetu Marmației pe o stradă din municipiu, într-un autoturism. Avea asupra sa mai multe plicuri tip zip-lock, care conțineau substanţa interzisă.

În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința celui care a comercializat drogurile, a fost identificată și ridicată cantitatea de aproximativ 90 grame 4-CMC (drog de mare risc), precum și alte mijloace de probă.

Ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus arestarea preventivă a primului inculpat.

Cu privire la cel de al doilea, s-a dispus măsura controlului judiciar.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu:

  • polițiști de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației,
  • polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș.

Citește și: Olt: Cercetat pentru conducere sub influența alcoolului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Pasajul suprateran din Craiova va fi reabilitat în acest...

Pasajul suprateran din centrul Craiovei va fi reabilitat în...

ȘTIRI GdS