25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCinci răniți într-un accident provocat de neadaptarea vitezei la condițiile de drum

Cinci răniți într-un accident provocat de neadaptarea vitezei la condițiile de drum

Cinci persoane, între care doi minori, au fost rănite după ce un șofer a pierdut controlul volanului și s-a ciocnit cu altă mașină. Accidentul a avut loc duminică după-amiază, pe DN 14, în localitatea Slimnic din judeţul Sibiu.

În timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, un bărbat, de 28 de ani, din Rusciori, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens. Apoi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 58 de ani, din judeţul Mureş.

Impactul a dus la rănirea a doi minori, de 7 și 12 ani, din primul autoturism, precum şi a şoferului şi a două pasagere, de 59, respectiv 82 de ani, din al doilea autoturism.

Celelalte trei persoane au fost transportate la UPU Sibiu: o femeie de 82 de ani cu multiple traumatisme, una de 59 de ani cu traumatism la membre şi un bărbat de 58 de ani cu multiple contuzii.

Cei doi copii au suferit traumatisme de membre superioare şi inferioare şi traumatisme cranio-faciale, fiind transportaţi la CPU Luther în stare stabilă.

Citește și: Târgurile săptămânale, verificate de polițiștii mehedințeni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS