14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Reținuți pentru trafic de droguri de risc

(VIDEO) Dolj: Reținuți pentru trafic de droguri de risc

-

Trei craioveni sunt reținuți pentru trafic de droguri de risc în formă continuată și vânzarea de produse cu efecte psihoactive.

Potrivit IPJ Dolj, pe parcursul anului 2023, aceștia ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis): Ei au vândut și substanțe cu efect psihoactiv către consumatori din județul Dolj.

Pe 17 ianuarie, unul dintre bărbați a fost prins în flagrant delict, în municipiul Craiova. El transporta, conform indicațiilor primite de la un alt bărbat, un colet care ar fi provenit din Spania. În colet s-ar fi aflat peste 2 kilograme de canabis, destinate comercializării.

Ulterior, în continuarea cercetărilor, au fost puse în executare 7 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Craiova. AU fost descoperite şi ridicate:

  • fragmente vegetale uscate (canabis),
  • țigări confecționate artizanal,
  • un pistol cu aer comprimat,
  • mai multe telefoane mobile,
  • alte mijloace de probă.

La data 18 ianuarie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 4 persoane.

Ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, a dispus arestarea preventivă a trei persoane. S-a dispus și măsura controlului judiciar față de cea de-a patra. Cu privire la măsura controlului judiciar, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au formulat contestație.

Citește și: Expoziția de artă plastică „Salonul de iarnă”, la „Aman“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

CEO i-a suspendat contractul de muncă directorului arestat pentru...

Directoratul Complexului Energetic Oltenia a luat act de situația...

ȘTIRI GdS