22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: A intrat cu mașina într-un pod și a ajuns în albia râului Plapcea

Olt: A intrat cu mașina într-un pod și a ajuns în albia râului Plapcea

Un șofer din Olt a intrat cu mașina într-un pod și a ajuns în albia râului Plapcea, în această dimineață, pe raza localității Scornicești.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, că, pe bulevardul Muncii, din Scornicești, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Scornicești.

Un bărbat, de 43 de ani, din orașul Scornicești conducea un autoturism pe bulevardul Muncii. El nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum. A intrat în coliziune cu un pod și a derapat în albia râului Plapcea.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și un pasager au necesitat îngrijiri medicale. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Citește și: Olt: Argeșean găsit mort lângă o locuință din Sâmburești

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS