9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Mehediţeni reţinuţi pentru comiterea de infracțiuni la regimul silvic

(VIDEO) Mehediţeni reţinuţi pentru comiterea de infracțiuni la regimul silvic

Polițiștii Secției nr.7 Vânju Mare au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 57 ani, din comuna Corlățel, bănuit de infracțiuni la regimul silvic.

La data de 6 ianuarie, ar fi tăiat și sustras material lemnos dintr-o pădure ce aparține Ocolului Silvic Vânju Mare, situată în extravilanul comunei Corlățel.

Polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul bănuitului unde au identificat cantitatea de 2.49 mc material lemnos.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunerea unei măsuri preventive. Pe numele acestuia a fosst luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Extinzând cercetările în aceeași cauză, polițiștii au reținut, ieri, pentru 24 de ore, un alt bărbat de 61 ani, din orașul Vânju Mare. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de complicitate și delapidare.

Astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunerea unei măsuri preventive. Cercetările se efectuează sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare.

Citeşte şi: (VIDEO) Premiile Emmy 2023: „Succession”, „The Bear” și „Beef”, cele mai importante trofee

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Pasajul suprateran din Craiova va fi reabilitat în acest...

Pasajul suprateran din centrul Craiovei va fi reabilitat în...

ȘTIRI GdS