24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment Doi copii au bătut un bărbat, iar concubina acestuia l-a mușcat de cot pe unul dintre băieți

 Doi copii au bătut un bărbat, iar concubina acestuia l-a mușcat de cot pe unul dintre băieți

Un bărbat de 38 de ani, din Petroşani, a fost implicat, sâmbătă, într-un conflict spontan împreună cu doi minori cu vârstele de 12 şi 14 ani, în urma căruia copiii l-au lovit pe individ cu pumnii şi picioarele, după care concubina celui agresat a sărit în apărarea acestuia şi l-a muşcat de cot pe băiatul mai mare, adolescentul ajungând la spital.

Polițiștii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că între bărbatul de 38 de ani şi cei doi minori a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, cei doi minori lovindu-l pe bărbat cu pumnii şi picioarele. Concubina bărbatului agresat, o femeie în vârstă de 30 de ani, a intervenit în apărarea bărbatului şi l-a muşcat de cot pe minorul în vârstă de 14 ani. Acesta a fost transportat la spital. Ulterior, în incinta Spitalului Municipal din Petroşani, mama minorului în vârstă de 14 ani, care îl însoţea pe copilul agresat, ar fi ameninţat-o şi ar fi lovit-o pe femeia de 30 de ani, concubina bărbatului de 38 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS