23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Olt: Cercetat pentru violență în familie, șantaj, influențarea declarațiilor și abuz de încredere

(VIDEO) Olt: Cercetat pentru violență în familie, șantaj, influențarea declarațiilor și abuz de încredere

-

Un tânăr de 23 de ani din Balș, este cercetat pentru violență în familie, șantaj, influențarea declarațiilor și abuz de încredere.

Pe 10 ianuarie, în jurul orei 10:00, polițiștii din Balș au fost sesizați de către o femeie de 69 de ani,din localitate că nepotul ei ar fi agresat-o.
Pe 9 ianuarie, tânărul ar fi agresat-o fizic în repetate rânduri și ar fi șantajat-o să își folosească datele de identitate, în vederea amanetării unui bun.

În noaptea de 09/10 ianuarie, tânărul ar fi refuzat să îi restituie un bun pe care femeia i-l înmânase. Prin acest mod intenționa să o influențeze să își retragă o plângere penală depusă anterior împotriva lui.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:

  • violență în familie,
  • șantaj,
  • influențarea declarațiilor,
  • abuz de încredere. Cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

Totodată, împotriva tânărului a fost emis și un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Ieri, tânărul a fost prezentat instanței de judecată cu propuneri legale. S-a dispus măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, față de acesta.

Citește și: Coliziune între un autoturism și o autoutilitară în Slatina. O tânără, rănită

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Marian Vasile şi-a depus candidatura pentru fotoliul de primar...

Marian Vasile și-a depus, astăzi, candidatura pentru funcția de...

ȘTIRI GdS