20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljŞofer reţinut după o altercaţie produsă în trafic, în Craiova

Şofer reţinut după o altercaţie produsă în trafic, în Craiova

Polițiști din cadrul Secției 5 Craiova au dispus reţinerea unui tânăr de 20 de ani, din comuna Breasta, acuzat de comiterea infracțiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Oamenii legii au explicat că suspectul a fost implicat într-un incident violent produs în trafic, în cartierul craiovean Craioviţa Nouă.

Tânărul de 20 de ani ar fi făcut scandal şi ar fi ameninţat un alt şofer, un bărbat de 63 de ani, din Işalniţa.

„În fapt, în cursul zilei de 10 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 63 de ani, din comuna Işalniţa, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un autoturism, pe Aleea Magnoliei din municipiul Craiova, ar fi fost ameninţat cu acte de violenţă de un alt conducător auto, fiindu-i creată o stare de temere. Ulterior evenimentului, cel de-al doilea conducător auto a plecat de la faţa locului. În urma activităților desfășurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei nr.2 Poliţie Rurală Breasta, a fost identificat cel de-al doilea conducător auto, un tânăr de 20 de ani, din comuna Breasta”, au precizat poliţiştii.

În cursul zilei de miercuri, suspectul a fost dus la audieri. În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reţinerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore. Tânărul de 20 de ani este acuzat de comiterea infracțiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Oamenii legii au mai precizat că suspectul urma să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Citeşte şi: Bărbatul care şi-a ucis tatăl cu un topor, condamnat cu executare la apel

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS