14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Un tânăr scandalagiu, reținut de polițiști

(VIDEO) Dolj: Un tânăr scandalagiu, reținut de polițiști

-

Un tânăr scandalagiu, de 20 de ani, din Breasta, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști din cadrul Secției 5 Craiova. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ieri, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 63 de ani, din comuna Işalniţa, că a fost amenințat cu acte de violență. Bărbatul se afla într-un autoturism, pe Aleea Magnoliei, din municipiul Craiova când a a fost amenințat.

Ulterior evenimentului, cel de-al doilea conducător auto a plecat de la faţa locului.

În urma activităților desfășurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei nr.2 Poliţie Rurală Breasta, a fost identificat cel de-al șofer. Este vorba de un tânăr de 20 de ani, din comuna Breasta.

Acesta a fost condus la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reţinerea acestuia, pentru 24 de ore. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Citește și: Patru trenuri, blocate în gările din raza regionalei Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Începe Sărbătoarea liliacului la Ponoarele, în Mehedinți

Sărbătoarea Liliacului, ediția 2024 are loc la Ponoarele, județul...

ȘTIRI GdS