12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat și-a omorât concubina pentru că băuse mai mult decât el

Un bărbat și-a omorât concubina pentru că băuse mai mult decât el

Un bărbat și-a omorât concubina cu o secure, în urma unui conflict pe fondul consumului de alcool, supărat că aceasta băuse mai mult decât el, potrivit Agerpres

Crima a avut loc la domiciliul bărbatului din Piatra-Olt. Între victimă şi concubinul ei ar fi izbucnit un conflict pe fondul consumului de alcool, deoarece femeia ar fi băut mai mult decât partenerul ei.

Marți, în jurul orei 20.30, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan generat de faptul că femeia a consumat mai mult alcool decât concubinul său, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu o secure, cu muchia, cât şi cu coada, provocându-i leziuni care la scurt timp au condus la decesul acesteia.

Medicii legişti au constatat că moartea femeii a fost violentă. Cauza a fost o hemoragie internă, consecinţa multiplelor leziuni traumatice produse cu un corp dur tăietor.

Bărbatul a fost reţinut miercuri de procurori, fiind cercetat pentru infracţiunea de omor. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: Bărbat găsit înecat la Aninoasa

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS