13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIncendiu la un imobil din Drobeta Turnu Severin

Incendiu la un imobil din Drobeta Turnu Severin

Pompierii mehedințeni au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil, situat pe strada Aurelian din Drobeta Turnu Severin.

Sg. maj. Bejenaru George Liviu, aflat în trafic, a observat fumul dens, a oprit mașina și s-a asigurat că a fost apelat numărul unic de urgență 112. El a întrebat vecinii dacă sunt persoane surprinse în interior.
Fără să stea pe gânduri, Liviu a intrat după proprietara locuinței, care încerca să își salveze o parte din bunurile rămase în urmă. Până la sosirea forțelor de intervenție, acesta a calmat-o, fiind ulterior preluată de către paramedici.

La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență șase echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin cu:

  • patru autospeciale de stingere cu apă și spumă,
  • o autospecială de salvare de la înălțimi,
  • o ambulanță SMURD.
    La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul unei încăperi și la nivelul acoperișului, cu pericol de propagare la casele din imediata apropiere. Pompierii au localizat și stins incendiul, împiedicând extinderea flăcărilor la vecinătăți.
    Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de defectarea pe timpul exploatării a centralei de încălzire cu combustibil solid.

Citește și: Olt: Trafic restricționat pe DN 65, la Pădurea Sarului. O persoană, rănită

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS