25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentExplozie în centrul orașului Fort Worth, Texas. Cel puțin 21 de răniți

Explozie în centrul orașului Fort Worth, Texas. Cel puțin 21 de răniți

-

O explozie puternică s-a produs, luni, în Fort Worth, Texas, și a provocat rănirea a peste 20 de persoane. Bucăți mari dintr-o clădire erau împrăștiate în centrul orașului. Explozia a avut loc la Sandman Signature Fort Worth Downtown Hotel, potrivit unui purtător de cuvânt al MedStar, potrivit CNN.

O persoană era rănită grav, patru erau în stare gravă, iar altele aveau răni ușoare, potrivit purtătorului de cuvânt. Pompierii cred că explozia a fost cauzată de scăpări de gaz, ”Încă se cercetează cauza“, a declarat Craig Trojacek, purtător de cuvânt al Departamentului de Pompieri din Fort Worth.

Un martor a declarat că a văzut oameni ieşind din hotel cu feţele însângerate şi că a văzut oameni pe targă în urma exploziei. Martorii au declarat că au membri ai familiei în hotel şi că aceştia au fost răniţi.

Hotelul este situat în apropierea Primăriei şi a centrului de convenţii al oraşului.

Locuitorii sfătuiți să evite zona

Imaginile televiziunilor locale arată resturi de moloz pe stradă în faţa clădirii. Se pare că porţiuni din faţada clădirii au fost aruncate în aer în urma exploziei.

„A avut loc o explozie în centrul oraşului” şi „s-a văzut o coloană de fum ridicându-se mai sus decât clădirile înalte”, a declarat Reyne Telles, ofiţerul-şef de comunicare din Fort Worth.

Există resturi împrăştiate inclusiv în zona Primăriei, potrivit lui Telles.

„În prezent intervenim la un incident major. Vă rugăm să evitaţi zona din centrul oraşului”, a anunţat Departamentul de Poliţie din Fort Worth.

Barbara Jacobs, de 58 de ani, a declarat că de obicei trece pe lângă clădire în drum spre casă, dar „ceva i-a spus să nu o facă”.

„Când am auzit bubuitura eram în mijlocul străzii”, a declarat ea. „Să văd asta la faţa locului. Oh, Doamne, a fost cel mai înfricoşător lucru pe care l-am văzut vreodată”, a mărturisit femeia.

Citește și: Mehedinți: Șase victime după coliziunea dintre un microbuz și un autoturism

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șoferi certați cu legea

Un bărbat din localitatea Urzicuța, județul Dolj este cercetat...

ȘTIRI GdS