12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA traversat cu mașina două pârtii pentru a-și duce bagajele la hotel

A traversat cu mașina două pârtii pentru a-și duce bagajele la hotel

Un turist a traversat două pârtii cu mașina, la Muntele Mic, în judeţul Caraş Severin, până a rămas blocat în zăpadă. El le-a explicat jandarmilor montani că a vrut să ajungă cât mai aproape de locul unde avea cazare.

Este al doilea astfel de incident petrecut în ultimele zile la Muntele Mic. În urmă cu două zile, un taximetrist a intrat cu maşina pe pârtie, printre schiori, el explicând: „Cu cât îl duc mai departe pe client, cu atât este mai profitabil pentru mine”, relatează News.ro.

A rămas împotmolit cu maşina la baza ultimei pârtii

”Un turist a traversat cu maşina două pârtii, punând în pericol viaţa şi integritatea schiorilor, deoarece a ignorat semnele clare de interzicere a accesului. Acesta a rămas împotmolit cu vehiculul său chiar la baza ultimei pârtii. Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, aflaţi în misiune de patrulare, au observat maşina pe pârtia de schi şi au intervenit prompt la faţa locului.

După identificarea conducătorului auto, acesta a declarat că intenţiona să-şi ducă bagajul la hotel, fără să folosească mijloacele de transport asigurate de proprietarii locurilor de cazare”, informează, duminică oficialii Inspectoratului de Jandarmi Caraş Severin.

Jandarmii l-au amendat pe turist cu 1000 de lei.

Citeşte şi: 74 de lovituri de bici pentru o iraniancă după ce a postat pe reţelele sociale o fotografie în care nu purta vălul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS