13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPlan roşu de intervenţie după un accident cu 3 autoturisme şi un microbuz

Plan roşu de intervenţie după un accident cu 3 autoturisme şi un microbuz

Patru persoane, inclusiv un copil de 3 ani, au fost rănite, în urma unui accident cu trei mașini și un microbuz, produs duminică pe DN 11, în localitatea Oituz, din judeţul Covasna, fiind activat Planul roşu de intervenţie, transmite News.ro.

Purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marian Rechiţean, a declarat pentru News.ro că 14 persoane sunt implicate în accident. Având în vedere numărul mare de persoane implicate, autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie, începând cu ora 10:55, și circulația a fost oprită pe ambele sensuri.

Patru persoane au nevoie de îngrijiri medicale

Primele date de la locul evenimentului arată că patru persoane au nevoie de îngrijiri medicale. Acestea sunt conştiente şi primesc primul ajutor la faţa locului.

La locul accidentului au fost trimise trei ambulanţe SMURD, una de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, două autospeciale pentru transport victime multiple un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere.

”Pe DN 11, în zona localităţii Oituz, judeţul Covasna, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme şi un microbuz de transport persoane”, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citeşte şi: Un polițist s-a suit pe capota unei mașini pentru a prinde un șofer care a refuzat să oprească

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS