20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat mort după ce s-a aruncat în râul Olt

Bărbat mort după ce s-a aruncat în râul Olt

Un bărbat de 69 de ani a murit înecat după ce astăzi s-a aruncat în râul Olt de pe Barajul Nord din Râmnicu Vâlcea. Pompierii și medicii reușiseră să-l scoată din apă și să-l resusciteze, dar bărbatul a murit la spital.

„La data de 1 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-ar fi aruncat în râul Olt de pe Barajul Nord. Este vorba de un bărbat de 69 de ani, din localitatea Nicolae Bălcescu, județul Vâlcea

Pompierii militari vâlceni au intervenit cu 2 autospeciale de Interventie și o barcă, pentru salvarea unei persoane căzută in râul Olt. La locul evenimentului a fost directionata și o ambulanță SAJ, cu medic.
Persoana a fost extrasă cu celeritate de către echipajele de salvatori și predată echipajului SAJ care a aplicat manevre de resuscitare.

Bărbat mort la spital

Intervenția s-a desfășurat în condiții foarte dificile și riscante, deoarece nu s-a putut ajunge cu barcă, pompierii fiind nevoiți să improvizeze și să salveze persoana din apa foarte rece cu ajutorul echipamentelor din dotarea autospecialelor.

Persoana a început să prezinte funcții vitale și a fost transportată la UPU Vâlcea de către echipajul SAJ”, se arăta în primul mesaj al ISU Vâlcea.

Ulterior bărbatul a decedat. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, pompieri, precum şi un echipaj medical care l-au transportat la spital, unde din păcate, a fost constatat decesul persoanei în cauză.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei.


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS