18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei femei, rănite într-o tamponare în lanţ

Trei femei, rănite într-o tamponare în lanţ

Trei femei au fost rănite într-un accident produs în localitatea suceveană Dănila, în care au implicate trei maşini. Deoarece în autoturisme se aflau, în total, zece persoane, autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

„Datorită numărul mare de persoane implicate, 10, pentru gestionarea eficientă a intervenției, la nivelul județului Suceava s-a activat Planul roșu de intervenție”, a transmis ISU Suceava.

Dintre cele zece persoane, trei femei care prezentau diferite politraumatisme, dar erau conștiente și cooperante, au fost monitorizate de către echipajele medicale trimise la fața locului.

Ulterior, două dintre cele trei victime au fost transportate la unitatea de primiri urgenţe Suceava, în timp ce a treia victimă a refuzat să meargă la spital. La locul incidentului rutier au intervenit pompierii militari cu patru ambulanțe SMURD B2, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare, două ATPVM (autospecială transport personal și victime multiple) cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Citeşte şi: Un doljean băut şi fără permis a furat o maşină şi s-a plimbat până a făcut accident

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS