16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un tânăr, reținut pentru tentativă de omor, după un scandal în Leu

Dolj: Un tânăr, reținut pentru tentativă de omor, după un scandal în Leu

Un tânăr a fost reținut pentru tentativă de omor, după un scandal petrecut în incinta unui local din comuna Leu.

Poliţiştii din Coșoveni au fost sesizaţi, ieri noapte, de un bărbat, de 32 de ani, din comuna Leu, despre un scandal produs într-un local. În urma altercației fratele său, de 43 de ani, ar fi fost lovit cu un obiect ascuţit-tăietor.

La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie. Bărbatul de 43 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Dolj, între cei doi frați, pe de-o parte, şi alţi trei tineri de 19, 22 şi 31 de ani, de cealaltă parte, ar fi izbucnit un conflict spontan.

Un tânăr de 31 ani l-ar fi lovit, în repetate rânduri pe bărbatul de 43 de ani cu un obiect ascuţit-tăietor, în zona abdominală.

Având în vedere natura evenimentului şi suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășoară cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz.

Medicul legist din cadrul Institutului de Medicină Legală Craiova a concluzionat că leziunile traumatice suferite de victimă i-au pus în primejdie viaţa.

Procurorul de caz a dispus reţinerea tânărului de 31 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul acestei zile va fi propusă arestarea preventivă a acestuia.

Citește și: Murăturile, surse de sănătate în alimentație

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS