25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞofer oprit cu 14 focuri de armă, în trafic

Şofer oprit cu 14 focuri de armă, în trafic

Poliţiştii au tras 14 focuri de armă pentru oprirea unui autoturism aflat în trafic, în noaptea de duminică spre luni, pe DN 2A la intrarea în localitatea constănţeană Stupina. Şoferul nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor, conform Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că pe 18 decembrie, în jurul orei 02,15, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire şoferului unui autoturism care se deplasa pe DN 2A, la intrarea în satul Stupina.

Șoferul a fost urmărit de poliţişti pe o distanţă de aproximativ 10 kilometri

Conducătorul auto nu a oprit la semnal, iar unul dintre poliţişti a efectuat foc de avertisment cu armamentul din dotare. Șoferul a fost urmărit de poliţişti pe o distanţă de aproximativ 10 kilometri.

„Pentru oprirea acestuia, agentul de poliţie a efectuat 5 focuri de avertisment în plan vertical şi 9 în direcţia autoturismului”, se arată în comunicat.

În urma intervenţiei a fost imobilizat un bărbat, de 58 de ani, care a fost condus la sediul poliţiei, pentru audieri.

În autoturism au fost descoperite mai multe bunuri, respectiv produse alimentare, ţigări, băuturi alcoolice, a căror deţinere nu a putut fi justificată.

Citeşte şi: Ţările UE au aruncat doze de vaccinuri COVID de 4 miliarde de euro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS