10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCraioveancă moartă într-un accident rutier pe drumul către Balș

Craioveancă moartă într-un accident rutier pe drumul către Balș

O craioveancă de 71 de ani a murit într-un accident rutier pe DN 65, după ce mașina în care se afla s-a lovit de un alt autoturism care circula din sens opus.

„La data de 17 decembrie a.c., ora 08.00, poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 65, către localitatea Balș.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un bărbat de 71 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65, către localitatea Balș, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, lovind un parapet lateral din beton, intrând în coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus.

Craioveancă moartă în accident rutier

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unei femei, de 71 de ani, din municipiul Craiova, pasageră în autoturismul bărbatului de 71 de ani.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

CITEȘTE ȘI: Se deschide încă un tronson de pe Drumul Expres Craiova – Pitești: Lotul 3, gata de inaugurare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS