16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTentativă de omor în Craiova. Tânăr reţinut pentru 24 de ore

Tentativă de omor în Craiova. Tânăr reţinut pentru 24 de ore

Un tânăr, de 20 de ani, din Craiova, ar fi fost lovit, aseară, cu un obiect ascuţit-tăietor, într-un scandal izbucnit pe strada Fulger.

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Craiova au fost sesizaţi, aseară, de către un tânăr, de 28 de ani, din municipiu despre incident.

La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie. Tânărul de 20 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Între doi bărbaţi de 20 şi 28 de ani, pe de-o parte, şi alţi doi bărbaţi de 21 şi 49 de ani, de cealaltă parte, ar fi izbucnit un conflict spontan. Tânărul de 21 ani l-ar fi lovit pe cel de 20 de ani cu un obiect ascuţit-tăietor, în zona abdominală. Cel din urmă a necesitat îngrijiri medicale.

Dosarul cauzei a fost preluat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Medicul legist din cadrul IML Craiova a concluzionat că leziunile traumatice suferite de victimă i-au pus în primejdie viaţa.

Procurorul de caz a dispus reţinerea tânărului de 21 de ani, pentru 24 de ore, pentru tentativă la omor. El a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Azi, va fi propusă arestarea preventivă a acestuia, potrivit IPJ Dolj.

Citeşte şi: Prognoza meteo între 11 decembrie 2023 – 8 ianuarie 2024

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS