20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat de 72 de ani a ucis-o pe angajata fiicei sale

Un bărbat de 72 de ani a ucis-o pe angajata fiicei sale

Un bărbat, de 72 de ani, din Bucureşti, a înjunghiat-o mortal pe angajata fiicei sale, pe care o bănuia că fură din gestiune. Bărbatul s-a autodenunţat la poliţie, scrie News.ro.

”La data de 7 decembrie 2023, în jurul orei 10.15, la Secţia 12 Poliţie s-a prezentat un bărbat, de 72 de ani, care a declarat că este administratorul unui complex de locuinţe din Sectorul 3. De asemenea, a afirmat că fiica sa este administrator al unei societăţi comerciale, cu punct de lucru în incinta complexului respectiv.

Din primele informaţii s-a stabilit că, în această dimineaţă, în jurul orei 09.00, pe fondul unor discuţii anterioare, pe care bărbatul le-a avut cu angajata societăţii administrate de fiica sa, legate de diferite presupuse furturi din gestiune, bărbatul ar fi ucis angajata cu un obiect tăietor-înţepător”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi medicale, însă acestea au putut doar să constate decesul victimei.

”În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri – DGPMB. Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, a mai transmis sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut de poliţie.

Citeşte şi: CJ Gorj a achiziționat două sisteme avansate 3D-4K destinate intervențiilor chirurgicale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS