20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat şi-a înjunghiat soţia în fața copiilor, apoi a pus poza cadavrului pe Facebook

Un bărbat şi-a înjunghiat soţia în fața copiilor, apoi a pus poza cadavrului pe Facebook

Un bărbat şi-a înjunghiat mortal soţia în faţa celor doi copii mici, apoi a fotografiat cadavrul şi a postat poza pe Facebook. Agresorul este fost cadru militar, iar apropiaţii spun că gelozia l-ar fi împins la un asemenea gest.

Înfuriat de gândul că soţia l-ar fi înşelat, bărbatul de 34 de ani a luat un cuţit şi s-a năpustit asupra soţiei de faţă cu copiii, în vârstă de 5 şi 8 ani. După ce a bătut-o şi înjunghiat-o, bărbatul a fotografiat cadavrul şi a postat ce a făcut la secţiunea Story a Facebook. Un vecin a văzut şi a sunat imediat îngrozit la 112.

La faţa locului au venit de urgenţă două echipaje SMURD şi poliţia. Pentru tânăra mamă, medicii nu au mai putut face nimic. Bărbatul a fost găsit cu leziuni în zona gâtului şi a abdomenului. A fost transportat la spital și supus unei intervenţii chirurgicale.

Anchetatorii cred că ori femeia ar fi încercat să se apere, ori agresorul ar fi vrut să îşi ia viaţa după fapta comisă. Deocamdată nu a putut fi audiat.

Fostul militar s-a întors acasă de puţină vreme din străinătate, acolo unde muncea ca şofer pe TIR. După ce va fi externat, va ajunge în faţa unui procuror care va decide dacă îl reţine şi dacă va cere mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Cazul nu este nici pe departe singular. În primele nouă luni ale acestui an, au fost peste 80.000 de cazuri de violenţă în familie. În ultimii opt ani, doar la noi în ţară şi-au pierdut viaţa 430 de femei, din cauza bătăilor sau înjunghierilor.

Citește şi: Un adolescent francez și-a împușcat părinții, apoi le-a dat foc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS