20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn poliţist de doar 22 de ani s-a împuşcat cu pistolul din dotare, în maşina de serviciu

Un poliţist de doar 22 de ani s-a împuşcat cu pistolul din dotare, în maşina de serviciu

Un poliţist de doar 22 de ani, care absolvise Şcoala de Poliţie în vara acestui an, s-a împuşcat cu pistolul din dotare, în maşina de serviciu. Deocamdată nu se ştie motivul care l-a împins să facă acest gest.

IPJ Constanţa a fost sesizat, joi seară, că în comuna Cumpăna a fost găsită o persoană decedată. Aceasta prezenta o plagă împuşcată la nivelul capului. 

“În urma deplasării la faţa locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 22 de ani, din judeţul Vâlcea. Totodată, s-a constatat faptul că acesta este poliţist activ al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, fiind încadrat din anul 2023”, au precizat poliţiştii.

Potrivit surselor Europol Constanţa, poliţistul a venit mai devreme la muncă. A luat o citaţie pentru a avea motiv să iasă pe teren și a plecat cu maşina de serviciu. A mers pe un câmp şi s-a împuşcat în cap. Glonţul ar fi ieşit prin portieră. Când a fost găsit, portierele de la maşină erau blocate. Colegii polițiști a trebuit să spargă un geam pentru a putea intra în autoturism. 

Cercetările sunt continuate pentru ucidere din culpă.

Citește și: Câți bani a făcut ChatGPT într-un an

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS