20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident rutier la Călimănești. Șoferul uneia dintre mașini, în stare gravă

Accident rutier la Călimănești. Șoferul uneia dintre mașini, în stare gravă

Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DN 7, în localitatea vâlceană Călimănești. Șoferul uneia dintre mașini este în stare gravă.

Potrivit IPJ Vâlcea, un bărbat de 30 de ani din Chișinău, conducea un autoturism pe DN 7, în orașul Călimănești. Din cauze care urmează să fie stabilite, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 51 de ani, din localitatea Lăpușata.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 30 de ani. La locul evenimentului s-au deplasat de urgență:

  • o autospecială de stingere cu modul de descarcerare,
  • o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea,
  • o ambulanță SAJ,
  • echipajul SVSU Călimănești.

În urma evenimentului rutier au rezultat 2 victime. Șoferul uvrainean inconștient, în stare comatoasa, a fost transportat de către ambulanța SAJ la CPU Brezoi. O femeie, care nu era pasager în autoturismele implicate în evenimentul rutier, dar care a văzut accidentul a suferit un atac de panică. Femeiea a fost asistată medical și ulterior transportată la CPU Brezoi, de către ambulanța SMURD.
Pompierii militari au asigurat și măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Citește și: Florin Cîțu a rămas fără imunitate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS