20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAdolescenta care a înjunghiat un pedagog în biroul directoarei, reţinută pentru tentativă de omor

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog în biroul directoarei, reţinută pentru tentativă de omor

Adolescenta de 16 ani care luni l-a înjunghiat pe un pedagog pe motiv că acesta o reclamase după ce a găsit-o cu un băiat în internatul liceului din Oradea la care învăţa a fost reţinută. Ea este acuzată de tentativă de omor.

Cazul tinerei de 16 ani, elevă, care luni dimineaţă a înjunghiat un pedagog pe motiv că acesta a chemat-o cu părinţii la şcoală, după ce a găsit-o cu un băiat, a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

În urma audierilor, adolescenta a fost reţinută pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tentativă de omor.

Procurorul de caz va decide dacă fata va fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, surse judiciare afirmând, pentru News.ro, că cel mai probabil astfel de propunere va fi formulată în cursul zilei de maţi, când expiră ordonanţa de reţinere pe numele fetei.

Săptămâna trecută, eleva a fost prinsă cu iubitul în baia internatului

Părinţii fetei de 16 ani au fost chemaţi, luni, la şcoală, pentru că săptămâna trecută, eleva a fost prinsă cu iubitul în baia internatului unde era cazată, după ora stingerii. Cel care a găsit-o a fost pedagogul de noapte, un bărbat de 41 de ani.

Dimineaţă, în biroul de la şcoală au intrat cele două directoare, diriginta, mama fetei și eleva, dar şi pedagogul. În timpul discuţiilor, tânăra l-a atacat pe bărbat,cu un cuţit de mari dimensiuni. Chiar mama tinerei a sărit în ajutorul pedagogului şi au chemat medicii în ajutor.

A fost prinsă de un echipaj de poliţie, în curtea colegiului

Imediat după atac, fata a fugit din biroul directoarei. A fost prinsă de un echipaj de poliţie, în curtea colegiului.

Poliţiştii și procurorul de caz au declanșat imediat cercetarea la fața locului și au luat primele declarații chiar în liceu. Apoi, atât eleva cât și mama ei au fost duse la sediul Parchetului.

Potrivit primelor informaţii, eleva ar fi adus arma albă – un cuţit cu lama de 20 de centimetri – de acasă şi l-ar fi ascuns în haină, semn că ar fi premeditat totul.

Directoarea Colegiului Tehnic ”Traian Vuia”, Alina Coste, a declarat pentru mass-media locală că totul ar fi pornit de la faptul că eleva a fost surprinsă în cameră cu un băiat.

Citeşte şi: Alţi zece ostatici urmează să fie eliberaţi astăzi de Hamas

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS