17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort și un rănit grav după ce un buldoexcavator a căzut de pe platformă pe un autoturism

Un mort și un rănit grav după ce un buldoexcavator a căzut de pe platformă pe un autoturism

O tânără a murit şi alta a fost grav rănită după ce un buldoexcavator a căzut peste autoturismul în care se aflau. Accidentul a avut loc vineri, pe DN 7, în localitatea arădeană Păuliş.

Buldoexcavatorul de circa 25 de tone nu a fost bine asigurat și, într-o curbă periculoasă, a căzut pe sensul opus de mers. A izbit de autoturism, acesta din urmă fiind aruncat de pe şosea.

„Un bărbat de 50 de ani, din Săvârşin, transporta, cu o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, un buldoexcavator de aproximativ 25 de tone. Într-o curbă la dreapta, utilajul a căzut pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o tânără, de 24 de ani, din Săvârşin. După impact, autoturismul a fost proiectat în dreapta sensului de mers, în afara părţii carosabile”, a transmis IPJ Arad.

În urma accidentului, a murit tânăra care conducea autoturismul. O pasageră de 22 de ani, din Săvârşin, a fost rănită grav. A fost găsită conştientă de echipajele de salvare mobilizate la locul accidentului. Odată ajunsă la Spitalul Judeţean Arad, tânăra a fost diagnosticată cu politraumatisme şi fracturi costale. Medicii arădeni au decis că va fi transferată la spitalul din Timișoara. Cele două tinere sunt surori și se îndreptau spre casă, la Săvârșin.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat faptul că şoferul autoutilitarei nu era sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citește și: Se intervine cu utilaje de deszăpezire la Rânca

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS