20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPolițist local implicat în accident rutier în Timișoara. Prins băut și drogat la volan

Polițist local implicat în accident rutier în Timișoara. Prins băut și drogat la volan

Un polițist local din comuna Dumbrăvița, Timiș, a fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive după un accident rutier.

Astăzi, în fața Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara, un polițist local de 53 de ani, din comuna Dumbrăvița, a fost implicat într-un accident rutier. Bărbatul conducea pe strada Gheorghe Adam spre strada Simion Bărnuțiu când a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 48 de ani. Impactul a dus la o serie de evenimente în lanț, inclusiv lovirea unei mașini conduse de o femeie de 34 de ani.

Cu toate că incidentul a provocat doar pagube materiale, poliția a intervenit rapid pentru a evalua situația. Rezultatele testului cu aparatul alcooltest au arătat că polițistul local avea o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool în aerul expirat.

Mai mult, conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul drugtest, care a indicat prezența posibilă a substanțelor psihoactive. Aceste rezultate nu sunt considerate probe în dosarul penal, iar bărbatul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice.

A fost deschis un dosar penal pe numele polițistului local pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Surse judiciare au confirmat că șoferul implicat în acest incident este un polițist local din comuna Dumbrăvița de lângă Timișoara.

Citește și: Rona Hartner a murit

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS