12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE:Doi dintre cei trei doljeni bănuiţi de crima din Sibiu au fost prinşi în Scoţia şi Irlanda

UPDATE:Doi dintre cei trei doljeni bănuiţi de crima din Sibiu au fost prinşi în Scoţia şi Irlanda

Poliția Română a localizat duminică doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cazul crimei din Sibiu, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord. Este vorba despre Marian Cristian Minae și Laurențiu Ghiță.

Poliția Română anunță duminică faptul că în urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord.

Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

Termen schimbat la instanță pentru arestarea mai rapidă în cazul crimei de la Sibiu

În acest caz, polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea și depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial (22 noiembrie), astfel că, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă și, respectiv, mandate internaționale de arestare.

Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora.

Poliția Română continuă activitățile specifice, pentru localizarea celui de-al treilea bărbat, bănuit în cauză.

CITEŞTE ŞI: Bandă care vindea droguri în Dolj şi judeţele învecinate, destructurată de DIICOT

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS