13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat reţinut pentru şi-a violat fiicele de 13 şi 15 ani

Bărbat reţinut pentru şi-a violat fiicele de 13 şi 15 ani

Un bărbat de 53 de ani din judeţul Argeş a fost reţinut de către poliţişti, fiind acuzat că şi-a violat fiicele de 13 şi 15 ani. Pe cea mică a ţinut-o legată de pat cu un lanţ.

Poliția din Buzoiești, județul Argeș, a fost informată de un bărbat că o minoră de 13 ani, din Recea, a fost violată de mai multe ori de tatăl ei. Victime ale comportamentului bărbatului sunt şi soţia şi cei doi copii mai mici, care erau bătuţi.

Ofițerii au reușit să o identifice pe fată, iar aceasta a confirmat informația. Aceasta a mai spus că a fost legată cu lanțul de pat de către tatăl ei.

polițiștii au descoperit că tatăl, de 53 de ani, și-ar fi violat fiicele minore, de 13 și 15 ani. El și-ar fi agresat fizic atât soția, cât și pe cei patru copii minori.

Copiii au fost preluați și predați reprezentanților DGASPC.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub supravegherea Parchetului de Pe lângă Judecătoria Costești pentru comiterea infracțiunilor de:

  • viol în formă continuată,
  • rele tratamente aplicate minorilor,
  • lipsire de libertate în mod ilegal,
  • corupere sexuală a minorilor,
  • violență în familie.

Bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Astăzi, ele va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citește și: Unul dintre criminalii omului de afaceri sibian, prins în Dolj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS