25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCriminalii omului de afaceri Adrian Kreiner sunt trei doljeni

Criminalii omului de afaceri Adrian Kreiner sunt trei doljeni

Au fost identificați criminalii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. Conform primelor informații e vorba de trei bărbați din județul Dolj.

Procurorii sibieni au reușit identificarea autorilor crimei din Sibiu. Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, a declarat, azi dimineață, că s-a reușit identificarea celor trei autori ai crimei de pe str. Moldoveanu, din Sibiu. Este vorba despre trei bărbați din județul Dolj.

Până în prezent niciunul dintre ei nu a fost reținut și este posibil ca ei să fi părăsit țara, potrivit www.oradesibiu.ro.

S-a făcut percheziție în Dumbrăvița, jud. Timiș, miercuri seara și azi noapte, la domiciliul unui bărbat, adus de la Timișoara pentru a fi audiat la Sibiu. Acesta se află acum în custodia poliției.

Acesta este suspectat că a ajutat autorii cu găzduire și transport.

Trei bărbați au intrat în noaptea de 5 spre 6 noiembrie în casa omului de afaceri din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe fețe, l-au legat și l-au bătut și i-au amenințat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Citește și: (VIDEO) Descinderi la persoane bănuite de evaziune fiscală și mărturie mincinoasă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS