16.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Cadavrul unei femei dispărută de un an, găsit în frigiderul iubitului

(VIDEO) Cadavrul unei femei dispărută de un an, găsit în frigiderul iubitului

-

Cadavrul unei femei dispărută de un an a fost găsit, duminică, în frigiderul iubitului ei, în Texas.

Sunt date noi detalii despre moartea unei femei dispărute și a iubitului ei. Acesta a fost arestat după ce trupul ei a fost găsit în casa lui.

Poliția a găsit duminică cadavrul lui Heather Schwab, de 35 de ani, în frigiderul din casa lui Chad Stevens, de 42 de ani.

O declarație pe propria răspundere privind mandatul de arestare obținută de FOX 4 spune că anchetatorii cred că ea a murit în urmă cu peste un an.

Acum, o vază cu flori albe stă în afara casei închise pentru a-i onora viața.

Mama femeii nu şi-a văzut fiica de un an

Mama lui Schwab a raportat-o ​​dispărută în iunie, potrivit www.fox4news.com. Ea le-a spus anchetatorilor că nu și-a văzut fiica de aproximativ un an. Cele două nu prea se înţelegeau pentru că nu erau de acord cu privire la consumul de droguri al lui Schwab și alte probleme.

Mama lui Schwab credea că fiica ei se afla într-o relație abuzivă cu Stevens și se temea că o va ucide.

La acel moment, Stevens le-a spus anchetatorilor că Schwab l-a părăsit. El a susținut că nu știe unde a plecat. Mama lui Schwab a sunat din nou poliția la începutul lunii noiembrie. Fosta soție a lui Stevens a contactat-o ​​şi i-a spus că bărbatul a ucis-o pe Schwab și i-a îngropat cadavrul în curtea din spate.

Declaraţiile fostei soţii

Anchetatorii i-au luat o declaraţie fostei soții și fiicei lui Stevens în Oklahoma. Ele au spus anchetatorilor discuţia cu bărbatul pe care intenţionau să-l anunţe că în curând va deveni bunic.

Stevens și-ar fi amenințat fiica că îi va ucide copilul nenăscut.

În furia ei, fiica lui Stevens i-a spus tatălui ei că anchetatorii trebuie să urmărească ce spune. „Oh, deci crezi că am ucis-o?“ a răspuns Stevens.

Documentul poliției afirmă că apoi a început să o întrebe pe fiica lui de unde știa ea despre curtea din spate.

Fosta soție și fiica lui Stevens le-au spus, de asemenea, anchetatorilor că bărbatul a făcut comentarii despre cercetarea pedepsei pentru ascunderea unui cadavru. El credea că va primi doar cinci ani de închisoare.

Mandat de percheziţie

Poliția din McKinney a obținut un mandat de percheziție pentru casa lui Stevens pe 6 noiembrie. După ce a fost găsit cadavrul, Stevens a susținut că Schwab a murit la sfârșitul lunii iulie. El a recunoscut că i-a pus corpul în frigider pentru că a spus că nu știa ce altceva să facă.

Bărbatul a spus mai multe povești diferite pentru a explica ce s-a întâmplat. În cele din urmă a susținut că Schwab a murit la trei zile după ce a alunecat sub duș și s-a lovit la cap.

Vecinii au spus pentru FOX 4 că, atunci când au întrebat despre Schwab, Stevens le-a spus că a murit de cancer.

Scandal în casa bărbatului

Poliţia afirmă că a existat un apel pe 17 august 2022 pentru tulburări domestice despre care se crede că i-a implicat pe Chad și Heather.

Apelul a indicat că o femeie flutura o armă de foc și că un bărbat țipa în locație.

Ei au folosit mai întâi drone pentru a captura imagini cu curtea lui și au găsit „mai multe anomalii”.

Odată ce polițiștii au intrat în casă, au găsit cadavrul lui Schwab într-un frigider care era învelit în cantități mari de folie de plastic.

„Singura intrare în bucătărie a fost închisă în mod suspect și ascunsă de restul rezidentului cu o bucată de piatră”, potrivit poliţiei.

Cauza oficială a morții femeii este încă în curs de stabilire. Poliția din McKinney a declarat că ancheta este încă în curs de desfășurare.

Citeşte şi: (VIDEO) Doljean reţinut pentru violenţă în familie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce vor să facă românii de Paște (studiu)

Peste 79% dintre români intenţionează să îşi petreacă Sărbătorile...

ȘTIRI GdS