9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăr de 24 de ani, ucis de iubita de 47 de ani

Tânăr de 24 de ani, ucis de iubita de 47 de ani

O femeie a fost găsită vinovată de uciderea lui Kasey Anderson, de 24 de ani, în urma unui incident de violență domestică. Fapta s-a petrecut în Croxteth, Marea Britanie, la începutul acestui an.

Natalie Bennett, de 47 de ani, din Carr Lane East, a fost găsită vinovată de un juriu la Liverpool Crown Court. Kasey, din Croxteth, a fost înjunghiat în jurul orei 18.30, pe Carr Lane East, sâmbătă, 12 martie. Deși a fost dus la spital cu răni la piept și la picior, Kasey a murit, vineri, 31 martie. Detectivii au reușit să demonstreze că Bennett a folosit un cuțit pentru a-l înjunghia pe iubitul ei, Kasey.

Inspectorul detectiv Ben Wayment a spus că a fost un atac calculat al lui Bennett, care a dus, din păcate, la moartea unui tânăr. „Gândurile noastre rămân la familia lui Kasey în acest moment și sperăm că această condamnare le aduce un oarecare confort.” Bennett a fost condamnată vineri, 10 noiembrie, la închisoare pe viață. Trebuie să ispășească 18 ani în spatele gratiilor, până când va putea să conteste decizia, potrivit www.merseyside.police.uk.

Citește și: (VIDEO) Iași: O ursoaică cu doi pui a încercat să intre într-un magazin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS