17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMinora de 13 ani dispărută de o săptămână, găsită într-un imobil din Sighetu Marmaţiei

Minora de 13 ani dispărută de o săptămână, găsită într-un imobil din Sighetu Marmaţiei

Minora de 13 ani, din județul Maramureș, dispărută de o săptămână, a fost găsită într-un imobil din Sighetu Marmaţiei.

Fata era căutată de săptămâna trecută după ce a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Părinții fetei au oferit și o recompensă de 10.000 de lei pentru găsirea ei. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat în această perioadă.

Sara Melinda Moiş, de 13 ani, a plecat de acasă marţea trecută, în intervalul orar 10.00-12.00, şi nu a mai revenit. În aceeaşi zi familia a anunţat dispariţia fetei la Poliţia din Sighetu Marmaţiei, localitatea unde trăieşte familiei tinerei.

Potrivit Serviciului Public Salvamont Maramureş, tânăra ar fi fost văzută în zona montană a judeţului. În aceste condiţii au fost mobilizaţi şi salvamontişti alături de poliţişti, jandarmi pompieri şi poliţişti de frontieră. Astfel, miercuri au avut loc căutări pe munte.

”În urma unor date şi informaţii obţinute de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei, astăzi, 13 noiembrie, minora de 13 ani, declarată dispărută, a fost găsită într-un imobil de pe raza municipiului. Mulţumim tuturor forţelor de ordine, voluntarilor şi tuturor celor care au participat în aceste zile la activităţile de căutare”, a transmis IPJ Maramureş.

Citește și: Doljean cercetat pentru distrugere și violare de domiciliu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS