14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞase autovehicule, implicate într-un grav accident. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Şase autovehicule, implicate într-un grav accident. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Un grav accident de circulație s-a produs vineri seara în județul Sibiu,  în localitatea Cisnădie. Sunt implicate şase autovehicule, iar opt oameni sunt răniți, din primele informaţii.

„Având în vedere numărul de persoane implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție”, a transmis ISU Cluj.

La fața locului, echipajele operative intervin cu 1 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială de transport personal și victime multiple și 3 ambulanțe SAJ.

“Din primele informații în accident sunt implicate 6 autovehicule și 8 persoane adulte toate conștiente și un sugar de 6 luni. Două persoane sunt încarcerate, conștiente. Se lucrează pentru descarcerarea lor. A fost activat planul roșu de intervenție începând cu ora 17:50”, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, potrivit oradesibiu.ro.

Citeşte şi: Trei tineri, agresați într-o societate comercială din Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS