13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO profesoară a venit beată la școală şi căzut peste niște mașini parcate

O profesoară a venit beată la școală şi căzut peste niște mașini parcate

O profesoară de română de la un liceu din Constanţa a venit în stare de ebrietate la școală. Potrivit martorilor, femeia abia se ținea pe picioare, iar atunci când a încercat să urce pe treptele de la intrarea profesorilor s-a prăbușit și a căzut peste niște mașini parcare în fața unității de învățământ.

Incidentul s-a petrecut vineri, 10 noiembrie, la Colegiul „Mihai Eminescu”, unul dintre cele mai bine cotate unități de învățământ din județul Constanța. 

Inițial, colegii profesoarei de Limba și Literatură Română au crezut că acesteia i s-a făcut, însă atunci când s-au apropiat de ea și-au dat seama că altul este motivul „amețelii”, potrivit observatornews.ro.

Profesoara a fost condusă în biroul directorului

Dascălul mirosea a alcool de la distanță. Profesoara a fost condusă în biroul directorului Colegiului “Mihai Eminescu”. Acesta i-a sunat soțul să vină să o ia și să o conducă acasă.

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a confirmat că una dintre profesoarele de Limba și Literatură Română a colegiului a fost trimisă acasă după ce a venit la muncă „într-o stare specială”. 

Cel mai probabil, profesoara va fi sancționată de conducerea liceului în care predă.

Citeşte şi: Cheltuielile cu parlamentarii în prima jumătate a anului au fost de peste 141.000.000 lei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS