17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMehedinţi: A intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului şi a rănit două persoane

Mehedinţi: A intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului şi a rănit două persoane

Un bărbat de 48, din Drobeta Turnu Severin, a intrat, aseară, într-o intersecţie pe culoare roşie a semaforului şi a rănit două persoane. Un bărbat de 47 de ani şi fiica sa de 14 ani au ajuns la spital,

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 48 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu, la intersecția cu strada Topolniței nu a respectat culoarea roșie a semaforului și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din aceeași localitate.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 47 de ani și a unei minore de 14 ani. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Conducătorul auto de 48 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști bărbatul de 48 de ani avea permisul anulat din 2022.

Celălalt șofer nu se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăz să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunerea unei măsuri preventive.

Se continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS