28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj21 de şoferi doljeni au rămas pietoni într-o singură zi

21 de şoferi doljeni au rămas pietoni într-o singură zi

21 de şoferi doljeni au rămas pietoni într-o singură zi, după ce polițiștii de la Rutieră au efectuat acţiuni în trafic.
Au fost folosite aparatele radar, aparatele etilotest şi aparatele drugtest. Acţiunile pentru depistarea vitezomanilor sau a celor care conduc sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise vor continua.

Au fost legitimate și verificate peste 250 de persoane, fiind controlate și aproximativ 220 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 126 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei.
Totodată, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

Poliţişti au depistat, aseară, un bărbat, de 57 de ani, din județul Constanța, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule în afara localității Ișalnița.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Depistat la volan având permisul de conducere suspendat

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat, azi noapte, un bărbat, de 68 de ani, din municipiul Calafat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Caracal.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS