19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA murit după ce a provocat un accident cu o dubă furată

A murit după ce a provocat un accident cu o dubă furată

Un tânăr de 29 de ani, din comuna doljeană Galicea Mare şi-a pierdut viaţa în urma unui accident produs în sâmbătă dimineaţa, în localitatea Maglavit. Poliţiştii au stabilit că tânărul nu avea permis, dar şi că a condus o autoutlitară furată din Galicea Mare. A ajuns până în Maglavit, unde a pierdut controlul maşinii şi a lovit un podeţ şi un stâlp.

Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că victima nu avea permis de conducere.

„La data de 4 noiembrie, ora 03.27, poliţiştii Poliției Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 56 A, în comuna Maglavit. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un tânăr de 29 de ani, din comuna Galicea Mare, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 56 A, către municipiul Calafat, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, lovind un podeț și un stâlp de lemn situate în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul tânărului”, au explicat oamenii legii.

Ulterior, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că, în noaptea de 4 noiembrie, tânărul a sustras autoutilitara din localitatea Galicea Mare. A condus până în localitatea Maglavit, unde a avut loc evenimentul rutier. Poliţiştii doljeni au mai precizat că cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citeşte şi: Pedeapsă cu suspendare pentru o mită de 200 de lei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS