19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraioveni prinși în trafic fără permis de conducere

Craioveni prinși în trafic fără permis de conducere

Doi bărbați din Craiova au fost prinși conducând pe străzile din oraș fără permis de conducere.

În cursul zilei de ieri, 04 noiembrie a.c., ora 16.20, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Toporași.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că acesta nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot în cursul zilei de ieri, 04 noiembrie a.c., ora 11.55, poliţişti din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au depistat un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Sadoveanu.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În ambele situații, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Reamintim că un alt tânăr din Dolj, din comuna Galicea Mare, și-a pierdut viața la Maglavit sâmbătă noapte, după ce a pierdut controlul unei autoutilitare pe care o conducea tot fără a poseda permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS